Smaken av sol & sommar – hela året!
Kontakta mig

En riktigt god jul!


Precis allt vad som ska stå på julbordet och ligga under granen kanske ska förbli en överaskning. Däremot vet vi att framgångsrika företagare planerar för de julgåvor de vill ge sina kunder, samarbetspartners och medarbetare i tid.
I väntan på tomten så tipsar vi därför om våra klassiska julfavoriter och några spännande nytillskott

Jamaica Julkorgen

Vår klassiker sen lång tid tillbaka! Vill du ha mycket exotiska frukter blandat med fin choklad, marsipan, tryfflar och annat gott godis är denna produkten för dig!

Varianter: 3 kg 285:-, 4 kg 455:-, 6 kg 515:-, 13 kg 865:-, 8 kg 575:-

Från 285:-
Julens lyxask

Vill ni också lyxa till det? Titta då hit! I lyxasken hittar vi utvalda godbitar från Mandel & Mandel, Bräutigams, Malmö chokaldfabrik och Gastronomileverantören. En oslagbar kombination i smakerna jul, sött och salt!

359:-
Julboxen

Favorit i repris, julboxen är tillbaka! I en välblandad godismix av välsmakande choklad och kolor från kändisarna fazer, marabou och kolafabriken gör nyheterna lakritspuck och nötcreme-cookie dough entré. I julens favorittippade godisask finns något för alla

179:-
Cellofanpåsen

En godispåse som heter duga! Denna läckra godisblandning om 0,5 kg presenterar sig själv genom cellofanpåsens glans. Både Bounty och marabou är exempel på kompisarna som tittar ut.

99:-
Julsäcken

Köpa grisen i säcken gör man inte här! Julkänsla framkallar denna traditionella julsäck som är fullproppad med lyxigt godis från välkända märken. Geisha, Snickers, dumle, kolor! Ja, listan fortsätter att fyllas på med godsaker! Perfekt gåva till kunder och kollegor, 1 kg godis lockar de flesta!

139:-
Godiskorgen Julmix

Vill ni också visa uppskattning? Varför inte ställa fram något som räcker till alla? Våra fantastiska godiskorgar är oerhört uppskattade såväl som gåvor som i fikarummet. Välj en storlek som passar er så löser vi resten!

Varianter: 2 kg 329:-, 3 kg 429:-, 4 kg 529:-, 5 kg 629:-, 6 kg 729:-

Från 329:-

Beställ nu
eller ring 020-554420

Se också vårt högtidspaket