Kontakta mig

Det var den bästa Julen någonsin


Orden kommer från din kund och din medarbetare – hoppas vi. Precis allt vad som ska stå på julbordet och ligga under granen kanske ska förbli en överaskning. Däremot vet vi att framgångsrika företagare planerar för de julgåvor de vill ge sina kunder, samarbetspartners och medarbetare i tid. I väntan på tomten så tipsar vi därför om våra klassiska julfavoriter och några spännande nytillskott

Godiskorgen

Vår storsäljare godiskorgen julmix innehåller Geisha, Dumle, Marabou mjölkchoklad, Marianne, Rollokola, 88:an blandat med. En rejäl korg som räcker till många.

Varianter: 2 kg, 3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg
från 310,-
Stjärnkorgen

Stjärnkorgen! Visa dina kunder hur mycket de betyder! En symfoni av konfektyr och noga utvald frukt har givit namn till denna korg med stjärnstatus.

Varianter: 3 kg, 6.5 kg, 13 kg
från 255,-
Jamaicakorgen

Vår klassiker Jamaica i julversion är ett säkert kort. Fylld med härlig frukt och mängder av ljuvlig choklad gläder Jamaicakorgen alla mottagare.

Varianter: 4 kg, 6 kg, 8 kg
från 295,-
Ekologiska Delikatessboxen

Ekologiska delikatessboxen innehåller det finaste Italien kan uppbringa och allt självklart ekologiskt. Här har vi prisbelönt olivolja, spaghetti, läcker Saffransrisotto, lyxig röd pesto, fantastisk tomatsås och avslutningsvis knapriga och söta mandelbiscotti. Detta är en rejäl gåva och något som får matälskaren att slicka sig runt munnen. Packad i snygg svart presentbox. Bellissimo!

Varianter: Box
från 425,-
Exklusiv Chokladbox

Låt oss presenter vår lyxigaste gåva någonsin. Vi har plockat det bästa från våra godisleverantörer. Eller vad sägs om choklad från prisbelönta Malmö Chokladfabrik. Till på köpet är den ekologisk. I denna gåva ingår det även chokladkakor från danska chokladmästaren Konnerup & Co. Denna gåva får verkligen finsmakaren att bli överlycklig. Ekologiskt, sött, havssalt, lakrits, chilistarkt, mörk och ljuschoklad. Ja, här finns hela smakpaletten! Allt snyggt packat i en lyxig trälåda.

Varianter: 1 kg
från 365,-
Julsäck

Tomtens säck är fylld med karameller, choklad och säsongens kolor. Klassiska smaker och snyggt förpackat i jutesäck med rosett av rött siden. Enkelt och bra

Varianter: 0,5 kg
från 98,-
Lilla Tomteboxen

Här kommer en lite enklare men naggande god gåva. För visst ska det vara jultomtar och goda praliner till jul!. Några härliga chokladkakor därtill och saken är klar. Allt paketerat i en snygg presentförpackning. Den lilla gåvan som är väldigt prisvärd.

Varianter: Låda
från 145,-
Julbox

Den tomteröda presentboxen finns i år i storleken 2 kg. Geisha, Dumle och Rollokola samt många nya spännande smakupplevelser erbjuds Perfekt som en väl tilltagen gåva till en kund eller samarbetspartner.

Varianter: 2 kg
från 255,-

Beställ nu
eller ring 020-554420

Se också vårt högtidspaket