Kontakta mig

Stort urval av fruktkorgar


Det finns bara ett original. Med 32 års erfarenhet är vi Nordens äldsta och största leverantör av fruktkorgar till arbetsplatser. Prova själv någon av nedan fruktblandningar för att upptäcka varför flest företag väljer Fruktbudet

Fruktblandning REKO - NY BLANDNING!


En korg fylld med samma fina innehåll som vår Originalkorg, men med den skillnaden att i denna blandning är bananerna ekologiska. Den perfekta korgen för dig som vill ha en bra mix av basfrukter och säsongsfrukter och som tycker att det är viktigt att bananerna kommer från ekologiskt certifierade odlingar.

FMI - Fruktberäknare

Fruktblandning Bas


Det här är vår enklaste blandning med de fyra vanligaste frukterna, dvs bananer, apelsiner, äpplen och päron. Ursprung och sorter varieras efter säsong. Ett prisvärt alternativ, utan krusiduller. Bara god frukt, helt enkelt.

FMI - Fruktberäknare

Fruktblandning Banan+


Här kombinerar vi två vanliga önskemål, ”fler bananer och inga apelsiner”. Denna korg innehåller således inga apelsiner, men istället en större andel bananer. I övrigt innehåller korgen äpplen, päron samt säsongsfrukt som t.ex. nektariner och plommon.

FMI - Fruktberäknare

Fruktblandning Premium


Det här är vårt mest exklusiva korg. Vi grundar med de allra bästa basfrukterna för årstiden och lägger sedan tonvikten vid säsongsfrukterna, t.ex. nektariner, plommon, clementiner m.fl. Korgen innehåller också exotiska inslag som t.ex. physalis, passion.

FMI - Fruktberäknare

Fruktkorg Original


En väl avvägd mix av bananer, äpplen, päron och apelsiner som grund. Fruktkorgen toppas sedan med säsongens läckerheter som t.ex. plommon, nektariner, clementiner m.fl. allt eftersom säsong och tillgänglighet.
FMI - Fruktberäknare

Fruktblandning Supreme


Kampanj! Prova Supremekorgen två tisdagar utan kostnad! 

Denna korg grundas med bananer och apelsiner samt säsongens mest exklusiva äpplen och päron. Utöver detta hittar ni säsongsfrukt som t.ex. nektariner, plommon och/eller clementiner samt vindruvor, ibland i två olika färger.

FMI - Fruktberäknare

Veckans fruktkorg


En fruktkorg i all sin enkelhet. En vacker korg med vackra frukter en sort per vecka.

Varje vecka byts innehållet ut, ena veckan är det gröna äpplen, nästa vecka bananer osv. Innehållet kommer varieras mellan äpplen, päron, bananer, apelsiner. vid säsong även småcitrus, nektarin och plommon.

FMI - Fruktberäknare

Fruktblandning EKO365


Här får ni en fin ekologisk korg med äpplen, bananer, päron och citrusfrukter som toppas med säsongens frukter, t.ex. plommon, clementiner eller kiwi – allt beroende på årstid och tillgång.

FMI - Fruktberäknare