Smaken av sol & sommar – hela året!

Leveransavvikelser december & januari

I vinter infaller det en del härliga helgdagar. Detta kan innebära vissa förändringar kring era leveranser. Nedan finner ni hur vi kommer att leverera de veckor som innefattar helgdagar. Önskar ni ett längre uppehåll eller någon annan förändring är ni välkomna att höra av er. Detta gör ni lättast genom att kontakta vårt Kundcenter via fruktbudet.se/kundeservice eller på 020-55 44 20. Observera att vi behöver få in ert uppehåll senast tio arbetsdagar innan det skall träda i kraft.

Vecka 52 2022

Måndag 26/12

Stockholm & Göteborg

De kunder som vanligtvis har leverans på måndag kommer få sin leverans på tisdagen. De kunder som har leverans på tisdagar får sin leverans på onsdagen. Onsdagens leverans kommer levereras på torsdagen. Torsdagens leverans levereras på fredagen tillsammans med den ordinarie fredagsleveransen.

Malmö

De kunder som vanligtvis har leverans på måndag och tisdag kommer att få sin leverans på tisdagen. Övriga leveranser i veckan sker som vanligt.

Vecka 1 2023

Fredag 6/1

Stockholm & Göteborg

Fredagens order levereras inte. Har ni vanligtvis leverans på fredagar och önskar få den levererad någon annan dag i veckan, vänligen kontakta Kundcenter.

Malmö

De kunder som vanligtvis har leverans på fredagar kommer få sin leverans på torsdagen. Övriga leveranser denna vecka levereras som vanligt.