Smaken av sol & sommar – hela året!

Om Fruktbudet

Fruktbudet startades 1986 och var till en början ett litet service- & hälsoföretag. Visionen var dock densamma då som nu - att leverera högklassig frukt och andra trivselprodukter till arbetsplatser runt om i vårt rike. Sedan dess har vi åkt land och rike runt för att leverera frukt till svenska arbetsplatser. Idag kan vi stolt konstatera att ca 1 miljon frukter varje vecka äts från fruktkorgar som Fruktbudet levererar. Vi hjälper till att skapa sundare och mer trivsamma arbetsplatser.

37 års erfarenhet

Marknadens bredaste urval av fruktkorgar

Störst på marknaden

Leveranser i hela Sverige

Över 1 miljon

Frukter levereras varje vecka

Vår dröm är att du ska ha en hälsosam arbetsplats


Fruktbudet startade som ett litet service- & hälsoföretag 1986. Ledstjärnan var då precis som nu - att leverera högklassig frukt och andra trivselprodukter till arbetsplatser runt om i vårt rike. Sedan 2008 finns vi också i Danmark med samma utbud av varor och tjänster. Vår vision är att med fruktens och andra trivselprodukters hjälp, skapa extra energi, kreativitet och trivsel på arbetsplaster runt om i Norden.

I år fyller vi 35 år och den enkla idén om att förse arbetsplaster med lättillgänglig och nyttig energi i form av frukt, är idag en allmänt vedertagen standard på framgångsrika arbetsplaster. Fruktkorgen sänder, på ett enkelt och träffsäkert sätt, signaler om en arbetsplats som sätter hälsa, välmående och prestation i fokus. Vi var en gång först och vi är alltjämt störst – originalet helt enkelt!

Numera har vi lokala kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Vi är ca 80 anställda och omsättningen för 2022 uppgick till ca 157 miljoner SEK. Förutom alla personella resurser som står till din tjänst, erbjuder vi dig också ”Mina Sidor”, en webbaserad tjänst där du själv, om du så vill, enkelt kan sköta ditt företags fruktabonnemang. En del i att göra ditt liv så enkelt som möjligt.

Vi gör allt detta för att tillföra en extra dimension till upplevelsen från våra fruktkorgar. Mår du bra, mår vi bra!

Läs mer om vår organisation