Smaken av sol & sommar – hela året!
Kontakta mig

Leveransinformation

Leveransinformation

Vecka 16

Fredagen den 19/4 är en helgdag. Kunder som normalt har leverans på fredagar och ligger i och omkring Stockholm och Göteborg kommer inte få sin normala fredagsorder levererad. Vill man ha sin fredagsorder levererad vid ett annat tillfälle vänligen kontakta kundservice om en ny leveransdag.

Fredagen den 19/4 är en helgdag. Kunder som normalt har leverans på fredagar och ligger i Malmö och Lund kommer få sin normala fredagsorder levererade på torsdag den 18/4. Vill man avboka denna leverans vänligen kontakta kundservice senast 10 dagar innan.

Vecka 17

Måndagen den 22/4 är en helgdag. Kunder som ligger i och omkring Stockholm och Göteborg kommer få sin fruktleverans förskjuten enligt: Måndagens order levereras på tisdagen. Tisdagens order levereras på onsdagen. Onsdagens order levereras på torsdagen. Torsdagens order samt fredagens order kommer både levereras på fredagen.

Måndagen den 22/4 är en helgdag. Kunder som ligger i Skåne kommer få sin normala måndagsleverans levererad på tisdagen övriga leveransdagar i veckan sker som vanligt.

Vecka 18

Onsdagen den 1/5 är en helgdag. Kunder som normalt har en leverans på onsdag denna vecka kommer istället få denna levererad på torsdag.

Vecka 22

Torsdagen den 30/5 är en helgdag. Kunder som normalt har en leverans på torsdag denna vecka kommer istället får den levererad på fredag.