Smaken av sol & sommar – hela året!
Kontakta mig

Leveransinformation

Leveransavvikelser Jul & Nyår

De många helgdagarna kring jul och nyår innebär att vi måsta planera om hur vi kommer leverera under denna period. Nedan finner ni hur vi kommer leverera dessa veckor. Det går självklart bra att höra av er till oss om ni önskar ett längre uppehåll eller någon annan förändring. Detta gör du lättast genom att skriva till vår Kundservice via vår hemsida https://fruktbudet.se/kundeservice eller ringa på 020-55 44 20. Tänk på att vi behöver få in ert uppehåll senast 10 arbetsdagar innan det skall träda i kraft.

Vecka 52

Fruktbudet kommer ha helt stängt för alla normala leveranser denna vecka. 

Om ni ändå önskar få leverans vardagarna 23/12 och/eller 27/12 så måsta ni höra av er till vår Kundservice. Vi kan lösa leveranser inom ”Stor Stockholm” Stor Göteborg” och ”Stor Malmö” även under dessa dagar för de som hör av sig om att de vill ha leverans. Hör man inte av sig så levereras inget denna vecka och kommer inte heller förskjutas till någon annan dag.

 

Vecka 1

Måndag 30/12 och tisdag 31/12

Fruktbudet kommer ha helt stängt för alla normala leveranser dessa dagar.

Om ni ändå önskar få leverans vardagen 30/12 så måsta ni höra av er till Kundservice. Vi kan lösa leveranser inom ”Stor Stockholm” ”Stor Göteborg” och ”Stor Malmö” även under denna dag för de som hör av sig om att de vill ha leverans. Hör man inte av sig så levereras inget dessa dagar och kommer inte heller förskjutas till någon annan dag.

Onsdag 1/1

De som normalt har leverans på onsdagar kommer få sin onsdagsorder levererad på torsdagen den 2/1. 

Torsdag 2/1 

Denna dag kommer alla som normalt har leverans onsdagar och torsdagar få sin leverans. Notera att om ni har leveranser både på onsdagar och torsdagar så kommer endast en av era order levereras. 

Fredag 3/1

Kommer levereras normalt.

Vecka 2

Denna vecka kommer det finnas lokala avvikelser se nedan för vad som gäller för din region.

Stockholm & Göteborg

Måndag 6/1

De som normalt har leverans på måndagar kommer få sin order på tisdagen den 7/1.

Tisdag 7/1

Denna dag kommer de kunder som normalt har måndagsleverans få sin order.

Onsdag 8/1

Denna dag kommer de kunder som normalt har tisdagleverans få sin order.

Torsdag 9/1

Denna dag kommer de kunder som normalt har onsdagleverans få sin order.

Fredag 10/1

Denna dag kommer både de som normalt har leverans torsdag och de som normalt ha leverans fredag få sin order. Notera att de som har leverans både dagarna kommer endast få en order levererad. 

Malmö

Måndag 6/1

De som normalt har leverans på måndagar kommer få sin order på tisdagen den 7/1.

Tisdag 7/1

Denna dag kommer alla som normalt har leverans måndagar och tisdagar få sin leverans. Notera att de som har leverans både dagarna kommer endast få en order levererad. 

Onsdag 8/1, torsdag 9/1 och fredag 10/1

Kommer levereras normalt.