Kontakta mig

Hög tid att beställa påsken!


Dags att beställa årets påskgåvor till personal och kunder (eller dig själv, vi lovar att inte skvallra).I Fruktbudets lilla men riktigt smarriga utbud finns något som passar alla oavsett om ni vill ge bort påskägg eller om ni önskar något att ställa fram på bordet. Påsken förknippas ofta med ägg och de bästa äggen är såklart fyllda med godis! I årets sortiment hittar vi gamla favoriter som Påsktuber och Jätteägget. Dessa är fyllda med en kvalitetsblandning från kända varumärken såsom Cloetta, Marabou och Candy People. Vi hittar även nyheter som Lakritsägg och påskägg i lyxig Roséfärg, missa inte det! De är fantastiska!

Påskägg Rosé

I dessa ägg blandar vi lösgodis och klätt godis från välkända leverantörer som Malaco, Haribou, Candy People och Cloetta. Gillar ni också Marabou, Dumle, Ferraribilar och chokladägg? Då har ni hittat rätt! Allt kommer i snygga roséfärgande metallägg som ger en extra lyxkänsla!
Innehåller

Varianter: 450 gr
89:-
Påskägg Lakrits

Lakritsfrossa! Gillar ni också lakrits? Dela vår förtjusning med detta ägg. I ett svart aluminiumägg vankas det uteslutande lakritssorter. Vad sägs om Lakritsfugde, chokladtäckta lakritskulor eller hallonlakrits? Tillsammans med andra väl utvalda godbitar utgör de påskens kanske mest unika ägg!
Innehåller

Varianter: 450 gr
99:-
Godiskorg Påsk

Vill ni ha något som alla kan få ta del utav? Likt våra påsktuber innehåller Godiskorgen påsk uteslutande klätt godis men i en härlig korg
Innehåller

Varianter: 4 kg
479:-
Lyxig Påskkorg

Vår lyxiga påskkorg bjuder på klättgodis av välkända märken som Marabou, Geisha och Daim, och tillsammans med förpackningen av karamelliserade popcorn och dragerade passionsmandlar så kan vi duka upp för påskens godisbufféet.
Innehåller

Varianter: 1,8 kg
339:-
Påsktub

Marabou, Geisha, Daim och Kick bland många andra! Ja, välkända sorter var det här och inte nog med det så gör nyheter som GBs godisvariant av Sandwich tillsammans med kusinerna 88:an och Nogger entré i denna påsk-inspirerade tub. Fantastiskt trevlig att ställa fram på bordet och en garanterad kontorssnackis! Innehåller uteslutande klätt godis.
Innehåller

Varianter: 1 kg, 2 kg
Från 149:-

Beställ nu
eller ring 020-554420

Se också vårt högtidspaket